Smidesverkstad i Stockholm – mer än bara smide

Ni hittar en smidesverkstad i Stockholm som lagar och reparerar men även utför specialbeställningar och designar åt er i flera olika ändamålsenliga material.

Att veta vart man ska vända sig när man behöver ha tag i en smidesverkstad i Stockholm är lika med trygghet. Ett extra plus är att veta att samma smidesverkstad har kompetenser som sträcker sig bortom enbart smide. Ni hittar i själva verket en verkstad med flera års erfarenhet av såväl traditionellt smide som svetsning och byggtjänster.

Känn er fria att använda rotavdraget när ni väljer att anlita en hantverkare att fixa till lite där hemma. Bra att veta är också att ni har anlitat en firma med mycket bra kvalitets- och miljötänk, så här görs inget halvdant och man arbetar i material som har förhållandevis liten miljöpåverkan.

En flexibel och mångsidig smidesverkstad

Er verkstad kan med stor framgång utföra svetsning i titan, aluminium och rostfritt stål. Men denna verkstad lagar inte bara räcken, utan de kan även på kundens begäran bygga möbler i stål i unik design. Så det kan säkert vara ett riktigt guldläge att fråga dem om det går att fixa något sådant när de ändå är igång.

Gör era specialbeställningar hos er lokala smidesverkstad i Stockholm och känn er trygga med att ni har att göra med en pålitlig samarbetspartner som redan hjälpt åtskilliga privatpersoner och företag i både Stockholm och omnejden. Boende och företag i trakten och kringliggande orter behöver sällan titta längre bort, då hjälpen finns på hemmaplan.

16 Jul 2022