Rörmokare Södermalm - Så använder du ROT-avdraget för din VVS-service

Har du problem med dina rör, avlopp eller kanske behöver du installera en ny värmepump? En rörmokare på Södermalm kan hjälpa dig. Som privatperson har du rätt att använda dig av ROT-avdraget för VVS-tjänster. I detta inlägg kommer vi att förklara hur du använder ROT-avdraget för att minska kostnaderna för din VVS-service och vad du ska tänka på när du ska anlita en rörmokare.

Så fungerar ROT-avdraget för rörmokare på Södermalm

ROT-avdraget innebär att du som privatperson kan göra avdrag på arbetskostnaden för VVS-tjänster. Avdraget ligger på 30% och gäller för arbetskostnaden, men inte för materialkostnaderna. För att vara berättigad till avdraget måste du uppfylla vissa krav, som att firman måste ha F-skatt och att arbetet utförs på din bostad. För mer information om ROT-avdraget, besök Skatteverkets hemsida.

Anlita en rörmokare för ditt drömbadrum

Ett badrum är en av de viktigaste delarna av ditt hem, och att renovera det kan göra underverk för ditt boende. En erfaren rörmokare på Södermalm kan hjälpa dig att skapa det badrum du alltid har drömt om. Innan du anlitar en rörmokare, bör du dock skapa en budget och en plan för ditt projekt. Det är också bra att komma ihåg att det alltid finns en risk för oväntade kostnader, så se till att ha en buffert.

Hitta den bästa rörmokaren på Södermalm

För att hitta den rätta rörmokaren på Södermalm bör du söka efter företag som erbjuder kostnadsfria offerter. Dessa offerter ger dig en uppfattning om vad arbetet kommer att kosta och hjälper dig att hitta en firma som passar dina behov och budget.

25 May 2023