Rörmokare på Värmdö tar hand om frysta rör

När rören frusit där hemma under vintern, eller det blivit stopp i avloppet så är det bara att ringa din rörmokare på Värmdö som löser alla akuta situationer.

Det är inte alls kul när vattenledningarna frusit eller det blivit stopp i avloppet. Små skador kan lätt leda till större problem, och därför behöver man ta hand om problemet på en gång, så fort det händer. Vad skönt att veta att din rörmokare på Värmdö aldrig är långt bort.

Din rörmokare finns där i alla situationer. Det spelar ingen roll om det gäller nyinstallationer, eller byte av gamla rör och ledningar. Det är viktigt att hålla koll på dina gamla rör och ledningar, så att de alltid är i gott skick. Renovera med jämna mellanrum, innan olyckan kommer krypandes, så undviker du att slösa dyra pengar på skaderenoveringar.

Tips från din rörmokare

En sak som är viktig är att se till så att rören inte fryser till under vintern. När vatten fryser så expanderar det lite när det blir till is. Det betyder att rören, som inte är elastiska, kan spricka. När isen sedan tinar så forsar vattnet ut genom sprickorna, och skapar vattenskador. Håll huset på en grundvärme som gör att ledningarna inte kan frysa.

När det kommer till stopp i avloppet så finns det mycket du kan göra för att förhindra så länge som möjligt. Bara en sån sak som att borsta håret innan du duschar, och att inte spola ner till exempel tops och plåster i toaletten kan göra stor skillnad. Läs mer om rörmokare på Värmdö här: rörmokarevärmdö.se

2 May 2023