Rörmokare i Norrtälje – certifierad installatör

Om du ska renovera ett äldre hus, måste du förmodligen dra in nya ledningar för varmt och kallt vatten. Anlita en rörmokare i Norrtälje för säker installation.

Att som hemmafixare försöka sig på att dra ledningar för vatten, kan vara ett säkert sätt att bjuda in framtida problem. Skulle något bli fel och vattenläckage uppstår kan kostnaderna bli skyhöga och inte nog med det. Ett försäkringsbolag kommer med största sannolikhet inte att ställa upp med någon skadeersättning.

Du har köpt ett äldre hus i vackra Roslagen. Huset har stor potential men har sett sina bästa dagar. Badrum och kök ska renoveras och delvis byggas om och detsamma gäller för tvättstugan. Du vet redan att kostnaderna för uppvärmning är höga. Förutom att isolera huset bättre vill du fixa uppvärmningen med en bergvärmepump.

Rörmokare för VVS-installationer

Du har inte ens tänkt tanken att själv göra VVS-arbeten. I stället tar du kontakt med en rörmokare i Norrtälje. En firma med certifierade rörmokare kombinerar teori och praktik. Du får råd om vilken typ av värmepump du ska installera för att lösa uppvärmningen. De installerar värmepumpen och ser till att radiatorer och ett eventuellt värmegolv får rätt temperatur. En rörmokare kan allt om shuntar.

Att bygga om och renovera våtrum kräver specialistkunnande som en rörmokare besitter. En slarvigt installerad tvättmaskin skulle kunna leda till översvämning och bör undvikas. Om våtrummen ska ha nya golv- och väggbeklädnader samordnar rörmokaren jobbet med en golvläggare. Skulle något problem med vatten och avlopp dyka upp framöver finns rörmokaren till din tjänst.

9 May 2023