När du behöver avloppsjour i Stockholm

Får man tag i en rörmokare som kan komma när som helst, som man kanske behöver hjälp med avloppet, eller med kranar som trilskas, finns det sådan avloppsjour i Stockholm.

Tänk dig följande scenario; du har precis bjudit in din chef, och dennes familj, och du ska bjuda på en trevlig och god middag. Du har städat och sett till att ditt hem ser fint och presentabelt ut. Det enda som krävs innan de kommer är att du rensar diskbänken. Du lägger allt smutsdisk i diskmaskinen, bara för att upptäcka att avloppet inte fungerar. Vad gör du då? Man ringer en rörmokare som har avloppsjour i Stockholm. Då kan de komma så snart de bara kan och åtgärdar problemet. Om man inte får igång en diskmaskin, kan man inte diska, det kan bildas en dålig lukt och kännas omjligt om man inte får smutsdisken diskad.

Ring avloppsjour i Stockholm

Detta kan göras vid stopp i avlopp

Det kan ju finnas några olika orsaker till stopp i avlopp, vad det är som orsakar stoppet, gör att man bör göra olika åtgärder för att komma till rätta med problemet. Så länge som det inte handlar om trasiga rör, kan man göra en relining. Det innebär att man lägger in plaströre i de befintliga rören. Sedan härdar man plasten, så att den lägger sig som en hinna inuti rören. På så sätt förnyar man de rör som redan finns på plats. Men är rören trasiga måste man byta ut dem.

Är det ganska nya, men har ändå drabbats av stopp, kan man till exempel spola hett vatten genom hela rörsystemet. Till det behöver man en spolbil, som har en hel tank fyllt med hett vatten.

  1. Då kan man spola med en högtrycksspolning. Det innebär att man sprutar med vatten under ett mycket högt tryck. Trycket gör att det som kan ha fastnat i rören, lossnar och kommer bort.
  2. Har man slam i rören, kan man göra en slamsugning. Det innebär att man suger rören så att det som kan ha stoppat i avloppet kommer bort.
  3. Stamspolning gör man när stammarna behöver spolas med hett vatten. Ibland kan rören behövas spolas så att allt som kan ha fastnat där kommer loss och spolas bort.

Hitta rörmokare med avloppsjour – det går att hitta rörmokare som är beredda att rycka ut när som helst på dygnet som det blir stopp i avlopp, som tur är. Stoppet uppstår inte bara på arbetstider.

22 Sep 2019